Image Alt

O nas

 / O nas

Veterinarstvo Eisner je bilo ustanovljeno leta 1999, leta 2017 pa je ambulanta dobila novega lastnika Dejana Eisnerja, dr. vet. med. Trenutno našo ekipo sestavljamo trije sodelavci, ki želimo omogočiti vašim hišnim ljubljencem vso potrebno oskrbo, ki vključuje različne veterinarske storitve. Vse z namenom zagotavljanja optimalnega zdravstvenega stanja in zadovoljstva.

V veterinarski bolnišnici Eisner je zdravje in dobro počutje vašega ljubljenčka vedno na prvem mestu. Preveč dobro vemo, da je iskanje veterinarja, ki mu lahko zaupate, lahko izziv, zato si prizadevamo ponuditi vse storitve, ki jih vaš hišni ljubljenček potrebuje za srečnejše in bolj zdravo življenje. Trudimo se tudi ustvariti udobno in prijetno okolje tudi za prestrašene hišne ljubljenčke.

 

Verjamemo, da si vsi hišni ljubljenčki zaslužijo dostop do najvišjih standardov veterinarske oskrbe. Zato vam vedno ponujamo vse storitve, ki vam bodo pomagale, da bo vaš ljubljeni hišni ljubljenček srečen in zdrav.

S pravočasnim odkrivanjem bolezni omogočamo daljše in bolj kvalitetno življenje.

 

Ponujamo široko paleto storitev, vključno s preventivno medicino, diagnostiko, nego, zobozdravstveno oskrbo, operacijo mehkih tkiv, ortopedijo, rehabilitacijo in hospitalizacijo. Svetujemo tudi glede prehrane, ki je eden izmed pomembnejših elementov v zdravju vašega ljubljenčka. Prepričani smo, da lahko zadovoljimo potrebe vašega hišnega ljubljenčka v profesionalnem, cenovno ugodnem in sočutnem okolju, saj razpolagamo s široko paleto znanja in izkušenj ter se za vašega hišnega ljubljenčka maksimalno potrudimo.

Zakaj izbrati nas?

Sočutna skrb za vas in vašega ljubljenčka
Izkušeni zdravniki
Vrhunska služba za stranke – ker so tudi lastniki hišnih ljubljenčkov naše pomembne stranke.
Prikladne ure.
Čistost – urejeni, dobro vzdrževani in čisti prostori.
Tehnologija – del zagotavljanja vrhunske oskrbe je uporaba najnovejše tehnologije.
Konkurenčne cene in odlična vrednost.
Lokalno znanje.
Po oskrba – po vseh postopkih pokličemo naše stranke, da se prepričamo, da žival dobro okreva. Naše stranke to cenijo, saj jim s tem pokažejo, da nam je res mar. Te dodatne informacije nam omogočajo zagotavljanje vrhunske oskrbe vsem pacientom.
Nujna pomoč – nudimo dostop do nujne oskrbe 24 ur na dan.

Galerija asov

Avtorji:   

Consecte libero id faucibus nisl tincidu. Magna etiam tempor orci lobor faculs lorem ipsum.

Instagram feed